Menstruáció előtt ki éli ezt át?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki menstruáció előtt pár napig olyan szinten feszült, hogy sírni tudna, és ha valaki hozzászól, káromkodva küldené el a francba?
Na én ezt érzem, de sokszor rosszul érzem magam, hogy ilyenkor nem vagyok túl kedves, és még ehhez is nagyon vissza kell fognom magam. A környezetemben nem ismerek ilyet, vagy persze lehet csak nem látom, de nagyon jól esne, ha tudnám, mások is vannak így.
2019. júl. 31. 18:22
1/2 anonim válasza:
Hormonok. Én először idegbeteg vagyok, aztán zabálok, aztán mindenen bőgni tudnék mire végre megjön.
Ezt a kívülállók nem látják rajtam, mert elfojtom, tehát némán dühöngök, nem csapkodok meg semmi.
2/2 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok, konkrétan mindenkit elküldök a melegebbik éghajlatra, plusz az előttem lévő válaszolóval egy cipőben járok, mivel én is sokat eszem. Szerintem nem vagy ezzel egyedül. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!