Ti kiket hívtatok volna Az oroszlánkirály 2019-es változatához szinkronizálni?
Figyelt kérdés
Megnéztem moziban, és szerintem lehetne sokkal jobb is a casting. És mivel gyerekkorom kedvence, szerintem csak a legjobb csapatot érdemli :)
Kíváncsiságból, szerintetek kik állnának jól:
Simba (felnőtt)
Nala (felnőtt)
Mufasa
Sarabi
Zordon
Rafiki
Timon
Pumba
és akire leginkább kíváncsi vagyok,ZAZU
magyarhangjaként?
Kérlek se az 1994-es, se a mostani változatban szereplőket ne írjatok, abszolút újakra vagyok kíváncsi.
Köszönöm a segítséget :)
2019. júl. 30. 19:15
2/4 anonim válasza:
Mindegyikhez nincs ötletem, de Gyurcsányt, Korda Gyurit, Trabarnát, kiszel Tündit, Pákót használtam volna.
3/4 A kérdező kommentje:
Az én hibám, nem írtam, de csak komoly válaszokra tartok igényt, trollok kérem kíméljenek 🙏
2019. júl. 30. 20:04
4/4 anonim válasza:
Ha teljesen fölösleges,értelmetlen,lényegtelen dolgokat kérdezel,ne is számíts értelmes válaszokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!