Szerintetek mi a leggázabb dolog amit egy lány/ nő csinálhat részegen?
hát ha leírom úgy is törlik a választ
de elég sok gáz dolog van amit csinálhat egy ember nemtől függetlenül, de a lányoknál/nőknél különösen gáz
Sok minden gáz.
Pl.
Hányni (nyilvános helyen)
Hülyeségeket beszélni
Veszekedni, balhézni
Elesni (nyilvános helyen)
Gázosan pasizni, pl. hagyod, hogy fogdossanak, több pasival csókolózni. Durvább dolgokba inkább nem is részletezném.
De előfordulhat bárkivel, főleg ha még nem ismeri, hogy milyen hatással van rá az alkohol.
Szerintem próbálj meg ne annyit inni, hogy hülyén viselkedj.
Igazából szerintem minden gáz, amiről józanul azt gondolod, hogy bárcsak ne tettem volna.
- részeg hányás, ha nem WC-ben történik (pl. kerthelyiségben díszkertben, az utcán)
- káromkodva rikácsolás
- másokba belekötés, verekedés, balhézás
- foglalt pasira / csajra rámászás; szexuális zaklatás (a másik már megmondta, hogy nem akar tőle semmit, de folytatja)
nekem ezek a leggázabbak... nyilván van más is, ami ciki tud lenni, pl. hülyeségek beszélése, idióta nyerítés, bambulás, több pasival kavarás... de ezeket kicsit kevésbé tartom kínosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!