Úszógumiban hol lehet a lopásgátló?
Vettem interspárban egy úszógumit a kislányomnak, kifele csipogtam vele de azt mondta az őr menjek nyugodtan. Ez így okés de még a többi üzletben is csipogtam vele, 100% hogy az úszógumi a ludas. Ilyen kis dobozban volt ami le is volt ragasztva és át is néztem az úszógumit de semmi csipp nem volt rajta. Létezik hogy a dobozon van ez a csipp szerűség?
Fogunk menni fürödni és előtte szoktunk menni ide-oda vásárolni mivel nincs autónk ezért egy kissebb táskába szoktunk pakolni, a lényeg a lényeg hogy nem szeretnék össze vissza csipogni az úszógumival, ezért is ha a dobozon van a csipp akkor nincs miért aggódjak de viszont ha az úszógumin van akkor max vissza visszem.
Köszönöm a válaszokat.
Át néztem és mintha a dobozon lenne valami papírszerűség, ott ahol nyílik közötte szerintem az lehet a csipogó.
Így akkor nem kell aggódjak hogy az úszógumin van valami csipp és ne adj isten be csipogok?
Lehet túl aggódom de nem szeretnék csipogni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!