Ki tud egy jó, ötletet egy szörnyre?
Figyelt kérdés
Szeretnék írni egy könyvet amiben a főszereplők nem ember. Nem tudtam kitalálni hogy milyen "szörny" legyen, vámpírt nem akartam, mert már besokaltam attól hogy mindenhol csak vámpíros sztorik vannak. Arra gondoltam, hogy kitralálok egy új szörnyet ami nem vérfarkas , zombi, vagy akármi, hanem egy új lény. Vannak ötleteim, de szerintem jobb lenne ha írnátok pár ötletet ti is, mondjuk kinézetet, vagy valami szuperképesség, esetleg gyengeség. Így könnyebb lesz összerakni.
Előre is köööszi :)
2010. júl. 11. 20:12
1/3 anonim válasza:
Én már annyi ilyen "szörnyet" rajzoltam. :D Próbálj te is kreálni valamit. :) Majd csak összejön valami.
2/3 anonim válasza:
Mutáns politikus, szuperképessége: gyilkos hazugságok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!