Mikor ér már véget ez a fránya nyár? Már elegem van mikor lesz már du 4 kor sötét és - fokok elegem van ebből a fránya melegből
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 18:48
11/31 anonim válasza:
8 óra munka,8 óra pihenés 8 óra szórakozás(!!!),tehát irány a strand,vagy a kertbe hűsölj!;)
12/31 A kérdező kommentje:
de úgy elfáradok dolgoztatok már ti gyárba végeztetek fizikai munkát 12 éve csinálom
2010. júl. 11. 19:13
13/31 anonim válasza:
Én is várom már az őszt, utálom a meleget. Nemcsak a munka miatt, hanem amúgy is. Nem szeretek strandra járni, mert nagyon fehárbőrű vagyok és árnáyékban is leégek, dolgozni is tényleg sokkal rosszabb 35 fokban.... én a hűvöset szeretem és várom!!! ( a szúnyogokról nem is beszélve, tegnap kerti partin voltam, máre tele vagyok sebekkel a szúnyogcsípések miatt :-( )
14/31 anonim válasza:
Gyárban még nem és fizikai munkát se csináltam sűrűn...,de pont mert ilyen kemény munkát végzel utána lazits valahogy ne stresszelj még ezen is,hogy ilyen meleg van!Nem tudom férfi v. nő vagy de gurits le egy jó hideg sört és sütesd magad a napon,ha van pl. kerted,vagy ha nincs akkor egy jó kis park vagy kávézók ahol lehet lazitani;)
15/31 A kérdező kommentje:
hát szúnyogcsípér rajtam is van
2010. júl. 11. 19:22
16/31 anonim válasza:
Nekem is elegem van a nyárból, közös baj fél öröm..
17/31 anonim válasza:
Nem túl jól viselem a hőséget, a bőröm fehér és érzékeny, de mégis imádom a nyarat. Július közepe van és még alig volt nyár, ellenben volt egy iszonyú kemény és hosszú telünk, úgyhogy ne mondja senki, hogy legyen már megint tél! Minden évszaknak megvan a maga szépsége, előnye és hátránya, csak rajtad múlik, hogy megtalálod-e.
Ha nem tetszik a munkád, ne a nyarat hibáztasd, inkább próbálj megoldást találni. Abba most ne menjünk bele, hogy ez mennyire nehéz, nyilván másnak is nehéz.
Ja, és el lehet utazni a télbe vhova. De ne kérdezd meg, hogy miből! :D
18/31 anonim válasza:
Drága a srand? Miért a fűtés nem?
19/31 anonim válasza:
Én is pont így vagyok vele kedves kérdező! Csak sajnos még most jön a kánikula java! Úgyhogy valahogy ki kell bírni, otthon használj ventillátort, igyál mélyhűtőben lehűtött frissítőt, zuhanyozz gyakrabban! Előbb-utóbb csak lesznek lehűlések is. Én is alig várom a telet, de ne aggódj azért majd csak eljön megint a "mi időnk"!
20/31 anonim válasza:
Hát én szívesen fizetem a strandolásodat ha te meg állod a téli gázszámlámat!!! Ne félj! Attól lefagyna a mosoly az arcodról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!