Ettem őszibarackot, aszaltszilvát és aludttejet és borzasztó hasmenés kapott el engem. Mit csináljak?
Miután megettem az előbb felsorolt 3 ételt, 30 perc múlva egy erős hasi görcs után összef*stam magam, majd rohantam a WC-re, ahol könnyfakasztó görcsök közepette erősen ment a hasam, illetve puffadt, feszült, hangosan korgott.
Mit tegyek? Segítsetek, már nem bírom tovább. Hajnali 3 óta itt szenvedek a WC-n, nem bírok felállni, mert hatalmasra puffadt a hasam és nagyon erősen görcsöl is.
Előre is köszönöm a válaszokat! 22/L
Mindenek előtt gratulálok. Sikerült azt a 3 fogást kiválasztanod, amit elsősorban arra ajánlanak, hogy minél több időt tölts azon a helyen, ahol most is vagy. Ezekből 1 is elég az emésztőrendszer beindításához, a 3 együtt meg...
Kezdésnek én meghánytatnám magam (ha nem bírod, hagyd ki), mielőtt még többet feldolgoz a gyomrom a tartalmából, aztán jöhet a széntabletta, vagy a szénpor, ha csak az van. Ha meg nem javul a dolog, akkor hívd az ügyeletet. Kellemetlen lesz kimagyarázni a dolgot, de ezzel jársz a legjobban.
Hát, ezek önmagukban is hajtanak, így együtt meg garantált a siker.
Én nem vennék be szénport, előbb-utóbb nem lesz már minek kijönnie és akkor elmúlik. Fontos, hogy igyál sokat (3-4 litert ma), nehogy kiszáradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!