Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Olcsó, finom, diétás ételek?

Olcsó, finom, diétás ételek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár napja kemény diétába kezdtem :)) Az lenne a kérdésem hogy valaki tud esetleg valami olcsó finom és egyszerű diétás ételeket? Keresgedtem de mindnig ilyen különleges ételek vannak és nem nagyon van rá keretem sem időm hogy annyira foglalkozzak ilyen egzotikus ételekkel. Egyszerű kaják érdekelnek amint mondta olcsó finom és hamar kész van. Akár reggelire ebédre és vacsorára is jöhetnek az ötletek. Előre is köszönöm! :)

2019. júl. 6. 06:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon üzletekben vannak ezek a zacskós zöldségmixek amiket lehet is fogyasztani egyből. 200-400 Ft egy zacskó. Dobsz rá egy kis sonkát, tojást és szuper salátád van.

Ugyanúgy vannak fagyasztott zöldségmixek is. Megpárolod, eszed. Mellé natúr csirkemell pl.

Nyár van, itt a lecsó szezon. Olcsó a paprika, paradicsom. Csinálj virslis lecsót.

2019. júl. 6. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:

- Csirkemell/különböző hal félék párolt zöldséggel (és esetleg mellé rizs, ha belefér).

- Mindenféle saláta (lehetőleg könnyebb dresszinggel vagy anélkül).

- Gyümölcsök és/vagy zöldségek, mint nasi.

- Főtt tojás (salátába, vagy tojássalátába

alacsony kalóriás majonézzel

és natúr joghurttal).

2019. júl. 7. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Mármint fogyáshoz érdekelne?

Két kedvencem:

- paradicsomos káposzta (én nem teszek bele se lisztet, se tejfölt)

- főtt karfiolrózsákra öntök felvert tojást, amibe keverek egy kis reszelt sajtot, ezt sütőben megsütöm. Brokkolival vagy más zöldségekkel is finom.

De a legtöbb tojásos étel is gyors, olcsó és egyszerű. Rántotta (tehetsz bele hagymát, paprikát), tükörtojás, főtt tojás zöldségekkel. Tökfőzelék, lecsó, sült csirkemáj.

2019. júl. 8. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Aztmondja egzotikus etelek xdd ez nem a kulonleges etelekrol szol hanem hogy zabald a jo kajakat ha natúr ha nem ízlik.
2019. júl. 9. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!