Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tapasztalhat valaki, aki...

Mit tapasztalhat valaki, aki éveken át napi egy liter cukormentes kólát ivott, de ezentúl csak ásványvizet iszik ahelyett?

Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Mire gondolsz? Hogy hirtelen megjön az eszed?
2019. júl. 3. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmit.
2019. júl. 3. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem iszik/eszik helyette semmilyen más koffeintartalmú italt/ételt, akkor elvonási tünetekre számíthat.

[link]

2019. júl. 4. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Fejfájást.
2019. júl. 6. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy rendbejon a kola foszforsav tartalma altal szetmart gyomrod.A fogzomancod elvesztesevel szetrohad fogaidat meg a fogdoktor orommel vallalja!
2019. júl. 8. 08:34
 6/8 anonim válasza:

A cukor is hasonloan mas addiktiv szerekhez tud elvonasi tuneteket okozni.

Persze nem olyan durvan, de nehez megallni, hogy ne igyon az ember pl cukros uditoitalt. Tapasztalat, en is szeretem a kolat, de az utobbi idoben visszavettem belole.

2019. júl. 8. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
35%

Frászt! Semmilyen elvonási tünetek nem lesznek, ez nem kábszer. Legfeljebb csak nehéz lesz megállni, hogy ne igyál mert szereted, de ez nem elvonási tünet.

Viszont ahogyan az egyik előttem szóló is megírta, a gyomrod rendbe fog jönni, meg a fogaid is kevésbé fognak romlani. De én ettől is tovább mennék. Észre fogod venni, hogy úgy egyáltalán, nyugodtabb vagy. Kevésbé idegesítenek, húznak fel apró dolgok. Ez utóbbihoz viszont idő kell, nem azonnal fog bekövetkezni, hiszen a felhalmozódott káros anyagoknak idő kell, míg teljesen kiürülnek a szervezetedből és utána a sejteknek is, hogy regenerálódjanak. Ez akár fél-egy év is lehet. De végső soron globálisan, jobban fogod érezni magad. A Cola káros. Mindegyik. Ha elhagyod, csak egészségesebb leszel. Főleg a koffein a káros benne, de a többi tartalma is sajnos.

2019. júl. 21. 15:42
 8/8 anonim válasza:

‘ez nem kabszer’

ki mondta hogy az? mit jelent nalad a ‘kabszer’?

2019. szept. 12. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!