Fehérjepótlás plazmaadáskor így lehetséges?
Figyelt kérdés
Nem tudok mindig enni előtte csirkemellet kilószámra, sokszor volt már az értékem picit alacsonyabb (még jó volt de mondták hogy figyeljek oda jobban a fehérjefogyasztásra)
Arra gondoltam, előtte való nap és plazmaadás után fogyasztanék fehérje étrend kiegészítők.Nekem ugye nem az izmok miatt lenne rá szükségem.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2019. jún. 20. 07:58
1/4 anonim válasza:
az is jó de ha az egész napos kajádban alig van fehérje akkor kevés lesz
2/4 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy melyik plazma központba jársz melyik cég az? mert van már több is az országban, és ott mennyit fizetnek?
3/4 anonim válasza:
Ne járj plazmát adni... Én is jártam, a pénz meg a segítség miatt jó is. De ha segíteni akarsz menj vért adni, mert nagyon nagy a hiány. A másik felére meg azt mondta egyszer egy tanárom, akinek a lánya meghalt volna születésekor, ha nem kap vért, és azóta is folyamatosan kell neki, hogy "akinek kell a pénz menjen el útszélinek" (ezt persze durvábban, csak nem írom ki ide). Arról nem is beszélve, hogy az ereid mennyire tonkreteszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!