Az almaecet lehet veszélyes? Okozhat gyomorsav túltermelődést?
Édesapám naponta 2-3-szor iszik 2 dl folyadékban egy evőkanállal az almaecetből (5%-os). De már régóta gyomorsav problémákkal küzd,amire szed gyógyszert is. Azt mondja,hogy nem érzi,hogy valami problémát okozna,sőt a kórosan magas vérzsír értéke is a felére csökkent, plusz fogyott is mióta issza.
Csak aggódunk,nehogy szétmarja a gyomrát.
Én úgy tudom, hogy az almaecet és a citrom is lúgos hatású!
Tehát, savat nem csinálhat!
Az almaecetet javasolják gyomorbántalmakra is!
Fontos hogy csak organikus, szűretlen, pasztőrízálatlan almaecetet használj, a sarki boltban amit megveszel, nem hatásos. A legtöbb ember ezeket az értéktelen eceteket vásárolja. A kereskedelmi változatok átlátszóak és ecetízűek, egészségre ható értékük nincs, nem tartalmazzák az organikus, nyers ecet összetevőt. az enyhén színes almaecetet desztillálják.
A folyamat során gőzzel melegítik, elpusztítják a hatásos enzimeket és elpárologtatják az életet adó ásványokat, így a káliumot, foszfort, természetes és organikus fluorint, szilikont, nyomelemeket, pektint és más erőteljes tápanyagokat!
A desztillálás elpusztítja a természetes almasavat és borkősavat is, melyek fontosak a szervezetben levő mérgek és barátságtalan baktériumok elleni küzdelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!