Kis mértékű alkohol fogyasztása okozhat problémát?
A töménynek nincs olyan jótékony hatása, mint a vörös bornak. A hasmenés szerintem mástól van. Az bármilyen alkoholtól lehet, ha többet iszol.
Nekem ez nagyon gyakori alkoholfogyasztás, akkor is, ha keveset iszol. Próbáld ki, hogy gondot okoz-e, ha hosszabb ideig nem iszol. Ha igen, akkor már van valamilyen szintű függőség.
Nem okoz gondot. Időnként magam érzem úgy, hogy most nem kell és 1-2 hónap is eltelik mire újra rákívánok. Több vizsgálaton is túl vagyok már, de egyik sem mutatott ki semmit. A végén minden orvos azt mondta, hogy stressz miatt van. Ez még lehet is, mert valóban jellemző. Viszont, ha teljesen nyugodt vagyok akkor sem más a helyzet. A válaszaitokból (ha nem gond, hogy tegeződök) úgy értem, hogy szerintetek nincs túl sok köze hozzá.
Vajon a stressz akkor is jelen van, ha azt nem érzem?
Mivel stresszes helyzeteket is említesz, légy óvatos az alkohollal mert rászokhatsz búfelejtőként, és akkor KONYEC...
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!