11 éves a lányom, és most ivott először cappuccino-t. Lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 15:56
1/9 anonim válasza:
Az ég adta világon semmi baja nem lesz .
2/9 anonim válasza:
Nem lesz baja, de nem szabad még rászoktatni őket. Lehet gyenge, de akkor is koffein tartalmú ital ami egy ilyen fiatal szervezetnek hosszú távon nagyon nem tesz jót.
3/9 anonim válasza:
Semmi nem lesz. Azt tévhitet, hogy a kávé ártalmas a gyerekeknek, egy amerikai pótkávé-gyártó híresztelte el az 1940-es években. Ugyanolyan piacmanipuláló pletyka, mint pl. hogy a gyémánt értékes (azt a De Beers cég terjesztette el) vagy hogy létezik anyák napja meg Valentin-nap. A kóla ezerszer ártalmasabb, azt mégis literszámra itatják a kölykökkel, aztán csodálkoznak, hogy mitől hiperaktívak, elhízottak, meg rohad a foguk.
4/9 anonim válasza:
Volt egy cégnél angol főnököm, mesélte, hogy náluk már 4 éves kortól is adnak a gyerekeknek kávét. Persze nem rögtön eszpresszót, de tartalmaz koffeint, és semmi bajuk, felnőttek ugyanúgy, mint más nemzetek gyermekei.
5/9 anonim válasza:
Ja, az még eszembe jutott, hogy tizen-egynéhány éves voltam, amikor a szüleim vettek koffein tablettát, a szopogatósat. Megtaláltam, ízlett, úgyhogy megettem vagy négyet, úgy szóltak rám a szüleim, hogy az nem cukorka, ne tömjem. :)
6/9 anonim válasza:
Az én húgom, 8 évesen is ivott már tejeskávét.( természetesen nem csináltunk belőle rendszert!! ). Nem lett tőle baja, csak felpörgött picit. A lányodnak se lesz baja. A cappuchino amúgy is gyenge.
7/9 anonim válasza:
Igen lesz. Meghal.
Az ilyennek minek gyerek? -.-
8/9 anonim válasza:
16 éves kor alatt nagyon nagy eséllyel rákot okoz
9/9 anonim válasza:
Ha baja lehetne tőle már lett volna (igen, ez a kijelentés csak ebben a helyzetben állja meg a helyét, ennyi információ mellett). Inkább a rendszeresség okozhat problémát.
Inkább az előttem kommentelőtől kérdezném, mégis hogy okoz rákot? Nagyon kíváncsi vagyok a válaszára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!