Terhesség alatt lehet enni karalábét?
Figyelt kérdés
Karalábé levest ettem és most elégé fáj a hasam lehet köze hozzá ? 5 hetes vagyok nem tudom még annyira mit ehetek mit nem2019. márc. 30. 21:51
2/5 anonim válasza:
Az elsőnek nincs igaza. Karalábét szerintem nyugodtan ehetsz, de nyers húst (szusi), alkoholt egyáltalán nem. Sok helyen le van írva, miket kell kerülnöd :) amúgy meg gratulálok
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. márc. 30. 22:05
4/5 anonim 

válasza:

Alkohol, nyers hal, nyers hús - tatár beefsteak -, pasztörizálatlan tejtermékek amit nem ajánlott.
A bolti camambertet is meg lehet enni, koffeint is ihatsz, nyilván nem bögrényi kávét és energiaitalt.
A zöldségeket, gyümölcsöket eheted, szoptatás alatt is. Általában nem a k betűs zöldségek okoznak gondot a babáknál, hanem pl. a tej. Az pedig pl. hülyeség, hogy a szénsav átmegy a tejbe, persze, kipezseg az anyatej a melledből? :D Nyilván egészségesebb mást inni, de egy csomó ilyen mendemonda van.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csak egy kicsit szeles ezek a kaposzta karalabe felek es ezert faj a hasam 😂
2019. márc. 30. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!