Miért nem vagyok éhes? 17/L
Már lassan 2 hete nem vagyok éhes, de annyira hogy nekem az általános az az vol, hogy napi 5-ször étkeztem. Viszont mostanában délután 2-ig nem vagyok éhes. Majd mikor eljön a pillanat akko se bírok, eszek 3-4 falatot és nem bírok többet, mert elkezd fájni a hasam. Olvasram, hofy estleg stressz. Csakhogy igaz kb 3 hete történt valami és azon agyalok már folyton, de eddig is bestresszeltem mindenen szóval nem igazán gondolom hogy attól lenne. Olyanról is halottam, hogy akkor is kell enni ha nincd meg az éhség érzet, de mondom én egyszerűen nem bírok, merr akkor elkezd kegyetlenül fájni a gyomrom.
Ja és még ez is kb. 2 hete jött ezzel együtt. Sokszor van, hogy nem kapok levegőt, vagyis inkább olyan, mintha a mély levegő nem menne le a tüdőmig. És folyton szomjas vagyok.
Valaki szerint ezek összefüggnek? Mi lehet velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!