Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Nemrég bukkantam rá erre a kérdésre, ami a fogyást/táplálkozást illeti és egy olyan válasz érkezett rá,ami teljesen ledöbbentett. Olyan elgondolkodtató és olyan érdekes amit irt a válaszadó. Megkérlek olvassátok el és mondjátok meg a véleményeteket a 22:44-es válaszáról

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__97..

2010. júl. 2. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem tettszik amit írt.Szerintem sok igazság van benne.A szervezetnek úgymond mindenre szüksége van.Azzal is eggyetértek,hogy ha valamit megkíván az ember,akkor azt kell enni,és nyugodt szívvel,mert a szervezet sokszor "szól" hogy mire van szüksége.Szerintem sem kell túlhajszolni a fogyókúra-dolgot.Enni amikor jól esik,ami jól esik,csak meg kell tanulni mértéket tartani.Ha az utolsó falat már nem esik jól,nem kell letuszkolni csak azért,hogy ne maradjon már ott az a kevés.Meg kell külömböztetni mikor eszünk éhség miatt,és mikor eszünk már csak azért,mert kívánjuk az íze miatt.Az utóbbit kell elhagyni.

Szerintem még elolvasom néhányszor,és igyekszem aszerint enni.Mondjuk már egy ideje így teszek,de van a válaszban még plusz amit érdemes megfogadni.

2010. júl. 2. 23:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Tudtam én, hogy találtam egy kincsesbányát ! :D:D:D

Szerintem még olvassátok el mások is, mert szinte mindenkinek szüksége van egy ilyen ritka fajta válaszra, amit nem is hiszem, hogy még fogunk sűrűn látni a gyakori-n

2010. júl. 3. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:
:DDD
2010. júl. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!