Hogyan HÍZZAK nyárig kb 10 kg-ot?
Figyelt kérdés
180 cm, ~56kg vagyok és ezt jó soványnak tartom... Azt tudom, hogy sok fehérjét kell enni, több kalória bevitel kell stb, de valaki esestleg egy heti ÉTRENDET össze tudna nekem állítani?:)2019. jan. 28. 19:47
1/4 anonim válasza:
Google: tömegnövelő étrend/ testépítés/ súlyzós edzés
Vagy lejjebb tekersz a sport, testépítés rovatba
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt már megtettem, de az a baj, hogy ezek az étrendek étrendkiegészítővel járnak, amiket és nem szeretnék venni... és ez az oldal gondolom azért van, hogy egymásnak segítsünk értelmes, konkrét válaszokkal...
2019. jan. 28. 20:34
3/4 anonim válasza:
Rossz oldalakat nézegetsz akkor, egyáltalán nem muszàj étrendkiegészítő még neked
4/4 anonim válasza:
Fifi vagy ? Hány éves ? Hányszor eszel egy nap ?
R : 2kakaós csiga+ 1 bögre 2,8%os tej
E : tojás leves, sült krumpli ,rántott sajt, rántott hús tartást mártás
U : 4db lekváros palacsinta
V : melegszendvics
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!