Olvastam, hogy sok rágógumitól hasmenés lehet. Napi 2 rágógumi sok? Reggelente kicsit megy a hasam. Vajon attól?
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 22:33
1/7 anonim válasza:
Kettő még nem okoz hasmenést. Annál azért több kell.
2/7 anonim válasza:
A ketto még nem sok, ha megennél 2 csomaggal, de akár eggyel is, az már inkább.
3/7 anonim válasza:
Olvastam valahol hogy nagyon kell figyelni a rago szavatossagi idejet is mert a lejart gumi nagyon veszelyes.Szerintemazert nem a ragotol megy a hasad.A fiam tiz eves es ha ragohoz jut,elfogyik egy pakk par ora alatt de kutya baja.
4/7 anonim válasza:
Általában a rágó nem csinál sem hasmenést , meg semmit, mivel nem kell lenyelni ! Én nem tudom hogy mit gondolsz sok rágotol hasmenés?? a rágot rágni kell, amugy te lenyelted ?? Lehet én vok értetlen ??
5/7 anonim válasza:
Olvasd csak el az Orbit rágók és cukorkák csomagolásán mit ír: valami olyasmit,hogy sok rágó hasmenést okozhat. Sajnos leszakítottam a csomagolását,úgyhogy nem tudok idézni...
6/7 anonim válasza:
hasmenés nem, de a bigi tanárom mondta hogy nem valami jó dolog rágózni, mivel a szervezeted azt hiszi, hogy eszel is, mert hogy nyelsz-rágsz :) szal ekkor működik a gyomrod is... vagy nemtom már pontosan :D de sztem hasmenésed nem kellene h legyen tőle
7/7 anonim válasza:
Az is közrehójátszhat, ugyanis a rágógumik különböző ádesitőszereket tartalmaznak amiknek ez a mellékhatásuk, hát ha a rágón kivül még sok szaharinos terméket fogyasztasz, akkor biztosan attól van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!