Hogyan egyek sokszor keveset? Miből mennyit egyek? MIT EGYEK?
Figyelt kérdés
Tudom... Úgy ahogy leírtam. De van valakinek ötlete? Melóban még el is vagyok, hogy nem eszek sokat. De hazáérek és rögtön úgy jól lakók, hogy csak na. Ezt kellene valahogy elkerülni. Hogy ne egyem tele magam. De mégis mit egyek ami tápanyagban is gazdag, és éhséget is csillapítja. Fél éve nem cigizek ezért felszaladt pár kg. Mégsem ez a fő szempont. Hanem, hogy úgy emésszek meg mindent ahogy kell. Mit tanácsoltok mit egyek?2019. jan. 17. 06:12
1/1 anonim válasza:
Kevesebb cukor, liszt, kenyér, tésztafélék, krumpli, rizs, műkaja. Több mozgás.
Vannak még előnytelen ételek, pl. ha literszám iszod a tejet, az se túl jó a sok tejcukor miatt. Üdítőket inkább ne igyál, cukormenteset se.
Nem baj, ha egyszer egy nap jól teleeszed magad, attól még fogyhatsz is akár, a napi összkalória a lényeg.
Egyél valami olyat, amiben van sok fehérje, rost és némi zsír, és viszonylag kevés, lassú felszívódású szénhidrát. Így hosszabb időre jól tudsz lakni, és éhezés nélkül tudsz kevesebb kalóriát bevinni. Sok zöldség, hozzá tojás, hús, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!