Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért görcsöl a hasam?

Szunyo37 kérdése:

Miért görcsöl a hasam?

Figyelt kérdés
Időközönként begörcsöl a hasam baloldalon. Régen kivették a lépemet baleset miatt, de az 82-ben volt 11 éves koromba. Múlt év végén voltam vastagbéltükrözésen, és negatív lett. Szintén mult évben voltam kétszer is hasi ultrahangon, és ott se találtak semmit. Székletem lágy, vagy hasmenés jellegű. Tehát semmit nem találtak a vizsgálatok alapján, de mégis néha begörcsölök. Megfigyeltem, ha olyan gyümölcsöt eszem Pl: narancs, banán, szilva, vagy volt hogy főttkukoricát, akkor görcsöltem, de pontosan nem tudom meghatározni, hogy ételhez fűzhető e az egész.

2019. jan. 10. 04:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Még hozzá fűzném, hogy laktoz érzékeny vagyok.
2019. jan. 10. 06:24
 2/3 anonim ***** válasza:

És kerülöd is a laktózt?

Görcsöket bármi okozhat. Laktóz, glutén, hüvelyes. Lehet érdemes lenne egy ételintolerancia vizsgálatot végeztetned.

2019. jan. 10. 07:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen kerülöm.
2019. jan. 10. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!