Vásároltatok már innen sót?
Néhány évvel ezelőtt rendeltem innen és ismét gonfolkofom rajta mert a bolti sóval nem vagyok kibékülve(adalékanyagok stb) ez pedig okés volt állagra is stb.
Aki vásárolt többször mi a véleményetek?
A bolti sók mind adalékolva vannak. Akár tengeri, akár himalájai vagy bármi is van ráírva. Általában a gyógyszertárak tartanak sót. Nátron, vagy nátrium kloridium van ráírva. Kérheted simán só néven, de hivatalos neve konyhasó. Ez tiszta nátriumklorid. A patikában nem keverik csomosodásgátlóval sem jóddal.
Még egy érdekességet elmondanék. Mikor a káliumozott, jódozott sót borítottam a fürdővizembe, egy óra alatt sem izzadtam meg. De a patikasóból elég egy maréknyi, és a fürdőkádba belefekve öt perc sem kell, és folyik a homlokomon az izzadtság. Ez számomra elég bizonyíték, hogy már évtizedek óta mérgeznek bennünket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!