Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Holnap desszertnek ehetek...

Holnap desszertnek ehetek 2szelet sutit?

Figyelt kérdés
Ugye unnepek vannak es ilyenkor lehet bűnözni általában. Ma van szilveszter ezert holnap olyan 11-12ora korul kelnek fel. Az lenne a kerdesem, hogy ugye rogton ebeddel kezdtem a napot, 200kaloria lesz. Es azon gondolkozok, hogy desszertnek 2szelet sutemenyt egyek majd (ami 350kaloria lenne) vagy csinaljak esetleg fahejas zabkasat (200kaloria) hogy kicsit maradjak egeszsegesebb eteleknel?

2018. dec. 31. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Edd meg a két szelet tervezett sütit!
2018. dec. 31. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Ugy lesz akkor :) Már alig várom!!
2018. dec. 31. 16:40
 3/8 gömbicica ***** válasza:

Ha 200 kalorias az ebeded, a 2 szelet sutivel is csak annyi kaloria,amitol nem fogsz elhizni.

egyebkent napi szinten kepes vagy kisakkozni egy ehkopphoz hasonlo kaloriaszintet?

Gondolom komoly munkat nem vegzel, mert ennyi kajatol csak szedelegnel.

bocsanat :(

A megszoritott "dietaval" azert vigyazz, meg ne boruljon a hormomrendszered

egy ismeros fogyozni kezdett, csak azert, hogy csinosabb legyen. O cukorbeteg lett.

mondjuk valoszinusitem, Te alapjaraton 40 kg korul lehetsz,

tehat fogyokura 0.

2018. dec. 31. 16:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Az az igazsag hogy napi 800-900kcal kozott mozgok de nekem ennyi eleg valahogy... Nem sportolok meg hasonlok, 53kg vagyok 162cm magas.
2018. dec. 31. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Az nem bűnözés, hogy eszel, ráadásul folyamatosan koplalós mennyiséget. Van, aki a te kalóriamennyiségeddel tényleg súlyt tart, de az nagyon nem egészséges és ritka.

Ha én 500 kcalos ebéd első rész után 1000 kcal sütit ennék, megveregetném a vállam, hogy milyen jó fogyós napom van, természetesen a süti tápanyagdús, kellően egészséges lenne s az előző fogással együtt igencsak komplett.

De ha ilyenkor eszel cukros sütit, még az is belefér, ha máskor megfelelően eszel. Én a nagy egészségtudatosságommal is minden rendezvényen benyomtam 20 szelet sütit mostanság... Amit remélem, le fogok küzdeni, de mivel itthon sok éve nincs cukor, annyira nem aggódom.

2018. dec. 31. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen a 200 kcal-os ebéd, 2 db alma ?
2018. dec. 31. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, ki van mérve a hús, a köret, hogy 200kaloria legyen. Mibol mennyi gramm.
2018. dec. 31. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért nem eszel rendesen? 200 kcal nem ebéd, még kisétkezésnek is nagyon kevés. Én 163 cm magassággal és 53 kilósan 1600-1800 kcal körül eszem, pedig én sem mozgok valami sokat.
2019. jan. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!