Holnap desszertnek ehetek 2szelet sutit?
Ha 200 kalorias az ebeded, a 2 szelet sutivel is csak annyi kaloria,amitol nem fogsz elhizni.
egyebkent napi szinten kepes vagy kisakkozni egy ehkopphoz hasonlo kaloriaszintet?
Gondolom komoly munkat nem vegzel, mert ennyi kajatol csak szedelegnel.
bocsanat :(
A megszoritott "dietaval" azert vigyazz, meg ne boruljon a hormomrendszered
egy ismeros fogyozni kezdett, csak azert, hogy csinosabb legyen. O cukorbeteg lett.
mondjuk valoszinusitem, Te alapjaraton 40 kg korul lehetsz,
tehat fogyokura 0.
Az nem bűnözés, hogy eszel, ráadásul folyamatosan koplalós mennyiséget. Van, aki a te kalóriamennyiségeddel tényleg súlyt tart, de az nagyon nem egészséges és ritka.
Ha én 500 kcalos ebéd első rész után 1000 kcal sütit ennék, megveregetném a vállam, hogy milyen jó fogyós napom van, természetesen a süti tápanyagdús, kellően egészséges lenne s az előző fogással együtt igencsak komplett.
De ha ilyenkor eszel cukros sütit, még az is belefér, ha máskor megfelelően eszel. Én a nagy egészségtudatosságommal is minden rendezvényen benyomtam 20 szelet sütit mostanság... Amit remélem, le fogok küzdeni, de mivel itthon sok éve nincs cukor, annyira nem aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!