Végbélrepedés, széklet lazítása?
Figyelt kérdés
Végbélrepedésben szenvedem és nagyon nem akar gyógyulni, körömvirágkrém illetve néha prosterisan forte kupot használok rá, de ez sem segít sokat. Azért nem segít, mert a székletem legelső szakasza kemény és mindig ujra felszakitjaba sebet ami vérzik is minden alkalommal. Utána a székletem puha. Iszom eleget és rendszeresen fogyasztok rostot. Valami olyan tippre, gyógyszerre, kúpra lenne szuksegem ami segíti nedvesen tartani a végbél környékén tartózkodó székletet.
19/f
2018. dec. 29. 16:08
1/7 anonim válasza:
Vény nélkúl: Lactulosa Biomedica 2EK naponta, esetleg Hemostop 1cps naponta.
2/7 anonim válasza:
Menj el egy magán proktológushoz. Tudom miről beszélsz.
3/7 anonim válasza:
Reggelente éhgyomorra két evőkanál gyógyszertári paraffin olaj, majd egy pohár víz. De persze az orvost se hagyd ki.
4/7 anonim válasza:
Proktis M kup kenocs mar nyar ota szenvedem ezt meg 1 2 hete hasznalom es mar egesz jo alig faj sot hidd el!😘kup kenocs es igyal sokat sok csokit keruld. Gyumolcsok rostos inni 100 os lek csavarj narabcslevet akar geppel elektromossal. Meg ulofurdo.de hidd el a proktis termek segitett meg anya csavar narancsbol 1 poharral iszom m8nden nap narancsle
5/7 anonim válasza:
Ja ea dulcolaxot felnyomsz 5 10 15 p ig kijon segit a kemenyt fellazitja elozo voltam hidd el:)dulcolax szekleturotes elott!
6/7 anonim válasza:
Momdom amiota jobb 1 2 hete nyar ota van ez ezeket valtoztattam regen reparon kup kenocs de semmit se ert. 1 2 hete eszem meleg leveseket etel elott.eddig nem ettem.annyira szekeles elott dulcolax gyors kihajtja beloled fel is lazitja neha 3 p ig birom csak benntartani de akk is jo.meg proktis M kup dzekeles befejezes utan . sztem ez veny nelkul kaphato tuti!. Kupot napi 1 2 szer es ra kup utan gyors kenocs proktis M .hidd el segit.csinald te is ezt remelem neked is ez segit!
7/7 anonim válasza:
Stimulance por napi 2x1 kanál!
Hashajtás tilos! Mert felmarja,és jobban fog fájni.
Székét előtt fültisztitó pálcát mártsd vazelin krémbe.
Sajnos tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!