A megérzéseitek mennyire szoktak helyesek lenni hasfájás esetén?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy valamivel megrontottátok a gyomrotokat és fáj,görcsöl esetleg hasmenés is van, ilyenkor általában az emberben benne szokott lenni egy olyan hogy ha rágondol bizonyos ételekre akkor nem kívánja vagy elkapja a hányinger amit amúgy alapjáraton megenne. Nekem ez mindig beszokott válni, azaz jók a megérzéseim hogy lehet azzal rontottam el a gyomrom. Ti ezzel hogy vagytok?2018. dec. 25. 11:17
1/1 anonim válasza:
Nem annyira megérzés, inkább tapasztalat, mert szinte mindig a sok szénhidrát a gond (nálam túlevés is nehezen van anélkül, de ott is érezném, hogy mi a helyzet, mert az is más érzés). Néha kicsit bizonytalan vagyok és sejtem, hogy a sok laktóz is bekavarhat, de ilyenkor is a szénhidrát szokott dominálni.
Az étvágy nem teljesen megbízható, mivel van az úgy, hogy az ember egyszerűen jóllakott vagy másra fókuszál és egyáltalán nem vonzza semmi a világon. De azért van korreláció, csak nem szabad túlértékelni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!