Milyen tejet igyak? Házi (termelőit), boltit?
Kerülöm az UHT tejeket, inkább magasabb zsírtartalmút preferálom.
Olyat is hallottam hogy a tejben már nem megfelelő a vitamintartalom, sőt a kalcium sem olyan mennyiség van már benne?? Sőt, hogy több a tejekben manapság a káros anyag mint gondolnánk?
Ha tehetem házi tejet veszek(autóból) vagy 3,5% zsírtartalmút...Csak jobbak ezek mint az UHT ,1,5% tejek nem?
Ha igazan tejet akarsz inni kb az összes bolti dobozost kilőheted. Jaja a bio feliratúakat is.
Akkor a termelőtől (háztól, ha viszi autóról) kell venned friss tehėntejet! Vannak boltok ahol lehet ezt is kapni, de ritka.
Én magam már semmilyen tejet nem iszom, sokkal jobb tápanyagforrásaim vannak, de amíg ittam, házit ittam, sokkal finomabb, zsírosabb, jobb.
Az UHT íztől speciel falnak megyek, az eszembe se jutna, ahogy a 1,5%-os zsírtartalom sem, de nem mindenki ilyen, persze. A normális tehéntej jóval zsírosabb s ez jót is tesz az ízének, tartalmasságának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!