Milyen fajta lisztbol lehet terhessegi cukorra kenyeret sutni?
Sok mindent ir a net, durum liszt, lenmagliszt,teljes kiorlesu lisztek, csokkentett ch... de mindegyikben megjelenik a buzaliszt. A lenmaglisztes kenyer nem rossz, de esetleg egy durum lisztbol keszult kenyer, zsemle biztonsagosan fogyaszthato terhessegi cukor alatt? Csak mert annak is magas ch tartalma van es ahogy neztem a cimket van buzaliszt is.. csak felek igy neki allni, nem szeretnem, ha megdobna a cukrom, csak mert rossz alapanyagbol csinalom.
(Elore csomagolt kenyerbol vagy 5 fajtat probaltam, nem jottek be, nem csak a cukrom dobtak meg, de lenyelhetetlen volt szamomra).
30 hetes kismama.
Zabliszt, kókuszliszt, csökkentett ch tartalmú lisztek.
A korpát és a különböző magokat is használhatod,belekeverheted a lisztekbe,mert a rostok lassítják a ch felszívódását.
Nézd meg a paleo kenyereket is, azok alacsony ch tartalmúak.
Most akkor akarsz ch-t vagy nem, nem értem. Nem kötelező sok szénhidrátot enni, bár természetesen ha nem bírod a zsírt, akkor marad a ch.
Használj akkor lassú felszívódású liszteket, de kenyér sem kell a szénhidrátbeviteléhez. Nekem anno még a szénhidrátdúsabb életszakaszomban simán jött a szénhidrát még zöldségből is, de aki nem szereti őket annyira, annak annyi más szénhidrátforrás van.
A szénhidrát mindenképpen megdobja a cukrodat, de a lassú lassabban, kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!