Házi hashajtónak mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Nem akarok hashajtót szedni. Szerténk valamit házilag készíteni ami segíthet. Rám a joghurt házi szilvalekvár sincs hashajtó hatással. Főleg tea érdekelne. Zöld teát szoktam inni de az sincs rám hashajtó hatással. Van, hogy egy hétig nem kell mosdóba mennem :s. Gyalog járok mindenhova mozgok is. Úgyhogy nem foghatom az ülőmunkára.2018. nov. 7. 19:25
1/7 anonim válasza:
Az étrend is befolyásolja, nem csak a mozgásszegény életmód, hanem a bevitt táplálék összetétele és minősége is. Lehet, hogy egyoldalúan eszel, kevés rosttartalmú ételt, lassú anyagcserét eredményező dolgokat, és/vagy nem iszol eleget.
2/7 A kérdező kommentje:
Neked nem volt még ilyen problémád?
2018. nov. 7. 19:36
3/7 anonim válasza:
kávé banán nekem attól mindig sz a r n o m kő'. amúgy nekem pl nem volt még ilyen problémám. igyál többet meg egyél jobb kajákat.
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos szegény vagyok, így azt eszem amit megtudok venni. Reggelente iszok kávét de semmi. Banánt ritkán szoktam enni de akkor sincs rám semmilyen hatással.
2018. nov. 7. 19:44
5/7 anonim válasza:
Savanyú káposzta vagy kövi ubi leve. Piac savanyús biztos ad egy két bögrével pár forint
7/7 anonim válasza:
Laevolac szirup.Azt hiszem, tejcukor a hatóanyaga.
Anyukámnak egyedül ez jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!