Miért eszek mostanába ilyen sokat? Eddig simán kibirtam egy reggelivel aztán suliba 2/3 szendvicsel de mostanába már 4/5-el (néha 10-el) alig huzzom ki a napot. Aztán persze vacsora. Mi okoza ezt a hirtelen nagy étvágyat? 16/f
Fogytál? Sokat iszol? Sokat pisilsz?
Érdemes lenne egy vércukrot méretni háziorvosnál, vagy a közeledben valakivel, ha van rá lehetőség.
Mindig is sokat ittam gyerek korom otta (5-10 liter naponta)
Persze ez kilett vizsgáltatva és normálisnak vélik az orvosok.
Nem fogytam egy cseppet se inkább hizzok ez miatt.
Megpróbáltam étrend váltást de attól még jobban éhes lettem😅
Azért hízik, mert kalóriatöbbletben van, akármilyen kevés szénhidráttal is el lehet hízni, de persze a legtöbb embernek ez nem egyszerű.
Életmódváltást ajánlok, én is csökkenteném a ch-t vagy más típusút ennék, ami jobban laktat. Próbálkozni kell.
Van, akit az egyszerű cukor is prímán laktat, az átlagembert az nem, de az összetett cukrok már egész tűrhetően, egyeseket pedig semmilyen szénhidrát nem laktat jól, zöldséggel sem szállhat el. Tapasztald ki, mi működik neked. Ha a kenyér nem jó, egyél mást, illetve több belevalót a kenyérbe, főleg fehérjére gondolok, akár zsírosra, az általában jobban laktatja az embereket, de persze a fehérje nem jó, ha túl sok (semmi nem jó, ha túl sok, persze, de míg a szénhidrát vagy a zsír lazán lehet többszáz gramm, ha elhasználod és jó neked, a fehérjénél ez megterhelő).
16 éves fiú vagy, a nagyobb étvágy még nem lenne gond, de ha hízol is, akkor nem elég laktató, tápanyagdús az étrended, gondolom.
A mozgás terén nem tudom, mi van, de az is kell és sokat segíthet a fogyásban, súlytartásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!