Mi lehet a baj? Terhessegi cukrot allapitottak meg, de valami nem stimmel.
Terhelesem eleg magas lett (11). A vedono 150 a diabetologian 180 ch-ra raktak. 2 het mulva kell vervetelre menni. Mar elotte 1 hettel a 150 ch-t csinaltam, nem eszem meg az eloirt mennyiseget, es a proba etelek kivetelevel egesz jo eredmenyek szuletnek meg. De, ma mai napon (ugy, hogy szinten nem ettem meg az ebedre eloirt 50 g ch-t, igy is felugrott). Kiszamoltam a krumplit, es 30 ch- jott ki. Ilyenkor mi van? Nem ehezek, teljesen jol vagyok lakva, sok zoldseget es gyumolcsot eszem.
Elegge belebolondultam ebbe, rettenetesen stresszes vagyok emiatt. Es sok mindenki, akit eddig kerdeztem ugyan azokat mondta el (rengeteget olvastam a temaban).
Mit tehetnek? Van vagy volt valaki ilyen helyzetben? Mert ugyebar nem szeretnem, ha a babamnak baja lenne, de a mennyiseg evese is sok nekem (150 cm magassaghoz es baba elotti 48 kghoz).
Jol gondolom, hogy minden szervezet mas, es nem lehetne bekategorizalni,hogy ma te most 180 cht meg kell egyel? Az inzulint nagyon el szeretnem kerulni...
Kosuonom, ha elolvastad.
Egy ketsegbeesett 28 hetes, elso babas :(

Joghurt, hus (majdnem mindennap eszek, a heten max 1-2x nem), folsav, c vitamin, magnezium mindent szedek, es eszek is. :) koszi a valaszt, megnyugtato, mivel rengeteg helyen irnak sok felet!
Igazabol, tenyleg nem ehezek, csak azzal riogatnak, ha nem eszem meg a ch-t, akkor meg aceton lesz a vizeletben... ezert kerdeztem mennyire kell nekem ez. Nagyon koszonom a hasznos valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!