Milyen gyakran eszitek ugyan azt?
Nem tudom, hogyan érted, de válaszolok többfélére.
Ha véletlenül sikerül sok ételt főzni, azt addig eszem, amíg van, sajna ritkán jön össze 5 nap, de egy nap sajna hajlamos vagyok többször is enni s ha egy csomó jóféle étek, akkor az mindig van az étkezésemben. Úgyhogy simán lehetséges 8-10 alkalom zsinórban, de ez sajna ritka. Mondjuk ha szeretem a dolgot, akkor ha elfogy, főzünk újra egy adagot :D
Ezenkívül vannak ételeink, amik rengetegszer szerepelnek minden egyes héten. Rántotta, főtt tojás, a páromnak a mazsolás rizssütije (az elmúlt sok évben jópárezer alkalommal ette)...
Sárgaborsófőzelék is van vagy havi 8-10 alkalommal...
Változatosság attól még igencsak van, hisz az ember rengetegféle dolgot ehet egyetlen napon is és fűszerek, zöldségek terén lehet játszani a dolgokkal. Én bevált recepteket sem vagyok képes megismételni, csak kivételes esetekben, mindig variálok valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!