Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen gyakran eszitek ugyan azt?

Milyen gyakran eszitek ugyan azt?

Figyelt kérdés
Aki soha, az ne válaszoljon :D
2018. okt. 26. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Mármint egymás után ugyanazt az ételt, pl napokig, vagy periódikusan ?
2018. okt. 26. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
én egyszer.
2018. okt. 26. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Hét végén székely káposztát 3 napig ettem, plusz egyszer vacsorára is, tehát egymás után négyszer. Ha marad étel azt vacsorára, vagy másnap mindig megeszem.
2018. okt. 26. 15:07
 4/6 szamo77db ***** válasza:
Minden reggel tejet iszom kiflivel, zsemlével. Sajnos cukorbeteg vagyok.
2018. okt. 26. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan érted, de válaszolok többfélére.

Ha véletlenül sikerül sok ételt főzni, azt addig eszem, amíg van, sajna ritkán jön össze 5 nap, de egy nap sajna hajlamos vagyok többször is enni s ha egy csomó jóféle étek, akkor az mindig van az étkezésemben. Úgyhogy simán lehetséges 8-10 alkalom zsinórban, de ez sajna ritka. Mondjuk ha szeretem a dolgot, akkor ha elfogy, főzünk újra egy adagot :D

Ezenkívül vannak ételeink, amik rengetegszer szerepelnek minden egyes héten. Rántotta, főtt tojás, a páromnak a mazsolás rizssütije (az elmúlt sok évben jópárezer alkalommal ette)...

Sárgaborsófőzelék is van vagy havi 8-10 alkalommal...

Változatosság attól még igencsak van, hisz az ember rengetegféle dolgot ehet egyetlen napon is és fűszerek, zöldségek terén lehet játszani a dolgokkal. Én bevált recepteket sem vagyok képes megismételni, csak kivételes esetekben, mindig variálok valamit...

2018. okt. 26. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A tízóraim az utóbbi pár hónapban minden nap ugyanaz. A többi étkezésemmel úgy szokott lenni, hogy készítek valami húsos ételt, ha nem fogy el egyszerre, akkor akár 3 napig is ugyanazt a húst eszem ebédre, csak a köret mindig más. A vacsora változó, vagy az ebédből eszek, ha még maradt, vagy valami teljesen mást, mikor milyen kedvem van. Illetve függ attól is, van-e kedvem és időm valami mást készíteni vacsorára.
2018. okt. 27. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!