Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj ha csak kenyeret eszek?

Baj ha csak kenyeret eszek?

Figyelt kérdés
Sajnos nem futja másra, száraz kenyeret eszek minden nap, néha veszek mellé a legolcsóbb parizerből de ennyi. Nincs másra pénzem, így is napi 10 órát dolgozok, de mire befizetem a lakbért stb. marad havi 10ezer forint kajára.
2018. okt. 3. 23:52
 1/5 anonim válasza:
39%
Internetre futja?
2018. okt. 4. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokáig folytatod így akkor lehet gond, egy rakat betegségre érzékeny leszel, vagy fix hogy kialakul.

Szerintem okosan beosztva lehet ügyeskedni a pénzzel. Én is elég csóró vagyok, szóval tudom. Ha unod a parizelt van 600/ft per kg májkrém is, én azzal működök.

A lényeg amúgy hogy néha muszáj vitamint meg ásványi anyagokat bevinned mert nem fognak működni a szerveid, vagy ilyen olyan anyagcseréd.

Ami elég gáz. Gondolj bele úgy hogy ebből épülsz fel, idővel le kell cserélni az alkotórészeidet, de kenyérből nem lehet őket pótolni.

Szóval igyekezz zöldséget is bevinni. És persze hús sem lenne rossz néha.

2018. okt. 4. 00:26
 3/5 anonim válasza:
Elég nagy baj. Rendesen kéne enned keress egy jobb munkahelyet ahol többet keresel vagy kérj segítséget.
2018. okt. 4. 00:28
 4/5 Duenna ***** válasza:
Baj. Próbálj meg olyan munkahelyre elhelyezkedni, ahol több munkabért fizetnek, és olyan albérletbe elmenni, ahol kevesebbet kell fizetni. Akkor több marad kajára. Kérdés: Internetre telik? Bizonyára akad olyan dolog, amivel tudnál takarékoskodni átmenetileg, amíg nem rendeződik az anyagi helyzeted.
2018. okt. 4. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Emberek, az internet szinte semmibe se kerül, én is arra költöttem anno étel helyett, mondjuk én munkanélküli voltam.

Kérdező, igen, baj, főleg, hogy ilyen, az értékükhöz képest drága dolgokat veszel. Sokkal olcsóbb a rizs, a káposzta, a sárgaborsó s azok jó ételek.

Mindenesetre havi 10 ezer nagyon necces. Nem hiszem, hogy éhenhalnék ennyiből, de biztos lennének problémák. Valami rossz a bevétel/kiadás dolgaidban, mi ketten élünk közel minimálbérből és jobban eszünk, mint valaha. OK, ehhez alacsony rezsi kell és nincs lakbér, de mégis, no. Így nem lehet élni... Minek dolgozol, ha éhenhalsz a pénzedből?

2018. okt. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!