Anorexiás vagyok 48,5 kg 167 az orvosok addig nem hagynak amíg 51 nem leszek de szerintem az túl sok és ennyi is elég de muszáj hoznom a súlyt mert addig kell járni kontrollra míg nem tudom tartani az 51-et. Valaki tud tanácsot adni?
Nyiss meg egy BMI kalkulátort. Írd be a nemed, testmagasságod és a súlyod. Azt fogja kiírni, hogy te sovány vagy. Ide másolom, mit írt ki:
"Az Ön ideális testtömege: 60.5 kg
Kívánatos szélsőértékek: 51.6kg - 69.4kg"
Nem sok az az 51 kg.
51 rohadt kevés, de ha nem szereted az izmokat, egye fene, belefér.
Ha izmot szedsz fel, nem leszel kicsit sem zsírosabb és még jobban is nézel ki.
Adj egy esélyt a dolognak!
Pl három hónapig tartod az 51-et, aztán ha minden rossz, még mindig visszafogyhatsz.
Én ezzel a gondolattal kezdtem el gyógyulni, és amióta többet eszem, több energiám van dolgokat csinálni, és nem csak a kaja körül forog minden gondolatom.
Még nem vagyok teljesen gyógyult, mert hetente mérem magam, és ha túllépem az X kilót, akkor visszafogom az evést, de ha fogyok, akkor meg többet eszem, hogy tartani tudjam a minimális egészséges súlyomat!
Ja, és a testképzavarom is enyhült egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!