Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Honnan tudhatok meg többet...

Honnan tudhatok meg többet arról, mi lenne jó nekem?

Figyelt kérdés
Sokat olvasgatok mostanában helyes táplálkozásról..stb. Csakhogy 16 éves lány vagyok, és úgy hiszem rám más vonatkozik, mint egy felnőtt nőre, mivel más az életvitelem, a napirendem és mások az igényeim. Nem szeretnék se fogyni se felszedni néhány kis plusszt, csupán egészségesebb szeretnék lenni. Nem szoktam reggelizni,és nincs külön tízórai,ebéd, uzsi, vacsora..hanem egész nap csak eszegetek, VAGY egész nap alig eszek valamit. Per pillanat most a kívánós korszakomat élem, tehát a hűtő tartalma most jelentős veszélyben van. Azonkivül literszámra vedelem a kávét. Ennyi, amiről tudom, h rosszul csinálom...de én szeretnék többet tudni arról, h mi való és nem való, mit helyes és nem helyes ennem...na meg persze h mikor és mennyit.
2010. jún. 22. 15:03
 1/1 anonim ***** válasza:
hát ezt neked kell tudni, meg kitapasztalni, h mitől mennyire hízol/fogysz. egyél zöldséget, gyümölcsöt, meg mindenféle kaját. kivéve az ilyen szenny kajákat.
2010. jún. 22. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!