Sos Szörny vagyok? 😭
Nyugodj meg, majd elkezdesz nőni, és lefogysz. A te korodban nálad kövérebb voltam, aztán azóta teljesen normális testsúlyú. ;)
Ne egyél édességet, stb. aztán évek alatt ez majd menedzselődik. Ha mégsem, akkor fordulj orvoshoz.
26/F
Védd meg magad ne legyél már ilyen nyámnyila. Ahogy más is írta ezzel a súllyal cseppet sem vagy kövér. Van hasad és akkor mi van? Mint ha nekem vagy akárki másnak nem lenne. Az mitől lenne jobb ha gebe lennél? Akkor meg azért piszkálnának. Majd ha idősebb leszel rájössz hogy tojni kell mások véleményére és nem kell nekik megfelelni.
Dedósok az osztálytársaid azért szekálnak meg mert hagyod magad.
Nem vagy dagadék (hogy is lennél ezzel a súllyal), csak befolyásolható, érzelmileg labilis kamasz. Én is ilyen voltam (csak lányból), úgyhogy megértelek. Csúnyának láttam magam és el akartam bújni a világ elől. Ahogy véget értek a tinédzserkor viharai, teljesen megváltozott az énképem, és lenyugodtam.
Neked most sok tápanyagra van szükséged (nem cukorra és műkajákra, hanem fehérjére, zsírra és sok vitaminra), mert növésben vagy. És folytasd a sportot, izmosodj...
Tudom, hogy tininek lenni néha igen nehéz, de azért ne reagáld túl, még csak alapfokon kövér se vagy, nemhogy dagadék. Elhiszem, hogy kevés az izmod és van egy kis hasad, de ennyi.
Ha kalóriadeficitben eszel, fogysz, de ezzel nem azt mondom, hogy számolj, az nem 13 éveseknek való (szerintem senkinek sem, de van, akinek nehéz anélkül).
Picit még jobban odafigyelhetsz a táplálkozásra, mozoghatsz kicsit többet... Ha nem eszel keveset, akkor legalább izmosodj, jól fog jönni az is, még fogyás szempontjából is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!