Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Véres széklet egy egynapos...

Véres széklet egy egynapos betegség után?

Figyelt kérdés
Tegnap hajnalban 40 körüli lázzal ébredtem és kétszer hánytam. (Először a zsíros ételtől amit előtte este ettem) másodjára csak a vizet amit megittam) aznap egy darab sajtot tudtam csak enni, és egész nap az ágyban feküdtem. Ma délelőtt ettem egy otthon készült hamburgert, délben egy kevés levest és amikor nap közepén kimentem a mosdóba véres volt a székletem. Ez lehetett az előző napi ideg alapú beepézésem miatt? (Elég gyenge az epetermelésem és nem bírja a gyomrom a zsíros ételeket valószínűleg elrontottam a gyomrom, de ezúttal lázam is volt és egész nap gyenge voltam.)
2018. aug. 19. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Véres széklettel nem ártana orvoshoz menni. Hányás után nem szabadna sajtot és hamburgert enni pár napig, diéta kellett volna.
2018. aug. 19. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a tippet.
2018. aug. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!