2/5 anonim válasza:
Szerintem mindenki érzi és tudja, hogy neki mi a jó. Az élet nem az önsanyargatásról kellene, hogy szóljon. Kívánod, szereted stb... edd és idd meg. :-) Ennyitől messze nem fogsz egészségtelenebbül élni. :-)
3/5 anonim válasza:
Ez b.msag, van aki azt érzi napi egy doboz cigi után is,hogy neki ez kell és nem árt magának!
4/5 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de szerintem messze nem lehet összehasonlítani a kettőt... egy doboz kóla vagy egy doboz cigi. Azt hiszem itt a legnagyobb probléma, hogy kiforgatjátok az ember szavát. Na most... én inkább meg fogom inni a doboz kólát, ha úgy érzem jól esik. Egyszer élek és nem akkora nagy bűn ez... a cigi más dolog, de még arra is azt mondom, hogy mindenki el tudja dönteni mi a legjobb neki. A te tested, a te életed és a te döntéseid. ;-) Nem kell mindenen fennakadni!!
5/5 anonim válasza:
Én csak a véleményemet mondtam. Már ne haragudj, de a pepsi úgy tudom nem a fán terem márpedig a szervezet a fán termő gyümölcsökhöz vagy annak a levéhez van szokva és nem az ilyen mű dolgokhoz!
Amúgy nem biztos hogy egyszer élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!