80% Tejsavó por használ?
Figyelt kérdés
Nos,16 éves,177cm,62kg vagyok. Kezdő vagyok,80% tejsavó izomtömegnövelő fehérjét szeretnék szedni. Esetleg valaki tapasztalat iylesfajta termékkel kapcsolatban?
Illetve,napi hányszor kéne ennem? mit,és mennyi fehérjét,szénhidrátot?
2010. jún. 19. 10:55
1/2 anonim válasza:
Szia, én rengeteget olvastam az étrend kiegészítőkkel kapcsolatban és szerintem ne edd vagy idd ezt a hülyeséget!! A fehérjediéta nem használ csak egy ideig utána pedig hízni fogsz!!
2/2 Osynho válasza:
Miben vagy kezdő? Testépítés? Miért szednéd a fehérjét? Az "izomtömegnövelő fehérje" kifejezés tök vicces :) Ez egy tejből kiszűrt koncentrált, instant élelmiszer. Nem kox, nem halsz meg tőle (az előző hozzászóló meg nem tudom miket olvasott...) Ha izmosodni szeretnél, akkor alapvető a magas protein bevitel, de ezt normál étkezéssel is meg lehet oldani. Esetleg edzés után lehet hasznos a tejsavó protein, mivel nagyon gyors a felszívódása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!