Ha reggel eszek 3 falatot délben 5 falatot este pedig megint harmat akkor mennyi idő alatt fogyhat ok 5 kg-t?
Kedves Piroska! Én vagyok a Farkas! Amikor én eszek, egy falatra pont egy angol font súlyt harapok a harapnivalóból.
Ha reggel kiharapok belőled 3 falatot, délben 5 falatot, este pedig megint 3 falatot, akkor egy nap alatt fogyhatsz 5 kg-ot.
Mint a mesében! Annyi az ismeretlen változó, hogy neked senki sem fogja pontosan megmondani mennyi idő alatt fogyod le az 5 Kg-ot.
Én valószínűleg nem fogynék semennyit, mert tudok nagy falatot harapni tömény ételből s ilyen esetben ezt tenném.
Az, hogy egy falat étel, nem mond semmit a kalóriabevitelről, pedig még az is vajmi kevés infó lenne, rólad is kéne adat, a makrók s mikrotápanyagok sem mellékesek (még fogyás szempontjából sem, mivel ha lemegy több kiló izmod, az jóval kevesebb kcal, mintha zsírból menne).
Miért nem eszel inkább normálisan, megtervezett étrenddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!