Szensavas viz fuggosegem van! Mit tegyek?
Sajnos 2 eve szensavas viz fuggonek erzem magam! Ha elfogy feszult leszek. 2eve kb mindennap iszom. Ennek az eredmenye az hogy sorhassal rendelkezem pedig nem vagyok kover es nagyon sokat szellentek az elmult honapokban. De nem tudom leszoktatni magam a sima vizre. Probaltam citrommal feldobni de hosszutavon akkor is a szendavast akarom. Nem szeretem az uditoket sem. Mit tegyek?
Segitseg egyre rosszabbul vagyok tole!!
ez ugye vicc??
hány litert iszol naponta??
4/4 igen ezt te biztos megallapitod igy lathatatlanban. 62kg vagyok es ha nem iszok szensavas vizet el is tunik a "sorhas" de nyugodtan eld ki a neten hogy masoknak beszologatsz. :)
Igen ennyit iszok sajnos. Tudom keves tisztaban vagyok vele mennyi a napi folyadekbevitel de ezt rengetegen nem tudjak meginni ahogy valamiert en sem! De nem ez volt a kerdes hanem az hogy megis hogy tudnam leszoktatni magam a szensavas vizrol? Tippek erdekeltek volna esetleg hasonlo sztori. ;)
most üdítőket iszok, mikor savas vizet ittam akkor is meg ittam belőlle 3litert naponta(mikor úgy volt le ment 4-5liter is), semmi bajom nem volt
lehet mással van a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!