Most akkor egészséges az omega 3 kapszula fogyasztása vagy sem?
2018. jún. 21. 11:15
1/3 anonim válasza:
ez egy 2013as cikk, az eredeti cikk a Daily Mailből van, ha most keresel omega 3-ról szóló cikkeket a Daily Mail hivatalos oldalán, láthatod, hogy promotálják.
Szóval nem kell félni az omega-3tól - sőt még ajánlom is a Pharmacoideás Omega Varázst
2/3 anonim válasza:
Arra kell odafigyelni, mik az egyéb összetevők a kapszulában. És arra, hogy megfelelően legyen tárolva (sötét üveg/papírdoboz, hűvös hely). Sajnos velem előfordult, hogy vettem egy gyerekeknek való omega 3 halolaj készítményt, ami egyértelműen (szag, íz) avas volt. Emiatt azóta nem veszek kapszulás készítményt, mert (hacsak nem rágom szét) nem lehet tudni, hogy avas-e a benne lévő olaj. Jelenleg üveges kiszerelésben veszek lazacolajat, és hűtőben tartom.
3/3 anonim válasza:
nekem is volt, de inkabb kidobtam, mert eleg sok rosszat olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!