Van olyan, hogy nem hízok hanem csak a tokám hízik a gyors kajától esetleg?
Figyelt kérdés
Járok sportolni, edzek terembe és ugyan annyi kiló vagyok mindig akármennyit ehetek gyors az anyagcserém nem is ezzel van a baj hanem,hogy gyors kajákot eszek de akkor sem hízok és félek,hogy csak a tokám hízik van ilyen? Vagy ilyen nincs?2018. jún. 21. 05:24
11/16 A kérdező kommentje:
De nekem nincs nagy tokam csak ha a fejem fel emelem akkor latok valamit vagy ha fekszek az agyon s ugy lehajtom a fejem
2018. jún. 25. 23:29
12/16 anonim válasza:
172 cm, 49 kg
Hatalmas a tokám.
Akkor örülj neki, nekem sajnos szemből is látszik.
Akkor veled semmi gáz nincs.
13/16 A kérdező kommentje:
De mitol van toka? Genetika ?
2018. jún. 25. 23:48
14/16 A kérdező kommentje:
Vagy egykor tulsulyosak voltatok?
2018. jún. 25. 23:48
15/16 anonim válasza:
Sosem voltam túlsúlyos, mindig vékony voltam.
Gentika. Teljesen az apai nagyanyámra ütöttem. Nagyon kövér volt, sajnos genetikai szinten ez nekem is megmaradt.
16/16 anonim válasza:
A zsír könnyebben rakódik oda ahol nincs mozgás. Így nézve a toka is egy ilyen hely rajtunk. Segíthetsz rajta ha rendszeresen masszírozod. Ha jártál már kozmetikusnál akkor tudod hogyan csinálják (két kézzel jobbra-balra paskolva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!