Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet bajom az ilyen táplálkoz...

Lehet bajom az ilyen táplálkozásból? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Alapvetően mennyiségben nem zabálom túl magam, én úgy látom hogy igen csak változatos ahogy eszek.

Reggelire nem nagyon szoktam enni, néha egy csomag sajtot, tarját vagy magában halpástétomot. Ebédre kevés rizs csirkecombbal, vagy pulykaragu, vagy reggeli vagdalt 1-2 dobozzal. Délután egy üveg vágott vegyes savanyúság, 4 fánk, 1 csomag tarja. Kora este vagy semmi, vagy egy 250 g-os sós chips. Olykor megiszok egyszerre egy doboz tejet, van hogy kettőt, abból is 3,5%-ost. Nagyon ritkán reggel iszok 1-2 energiaitalt.

Fizikai és szellemi munkát is végzek, ha tehetem mozgok, gyakran futok, kerékpározok. Szerintetek mennyire egészséges a táplálkozásom és az életmódom?

24/F

2018. jún. 5. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A táplálék az csak is állati vagy növényi eredetű. A hozzáadott adalékanyagok egyáltalán nem azok. Majd tíz, húsz év múlva, mikor teljesen kiégtél, akkor fogsz rádöbbenni hogy mennyi csalóka, hamis dolgot zabáltál fel, az elmúlt időkben. A kiégés azzal fog kezdődni, mikor a sokadik fogorvos sem tudja majd megmenteni a korhadó fogaidat. És majd mondod, hogy "Én pedig egy életen keresztül sikáltam márkás pasztákkal"!

Ha minden ennivalót a boltból veszel, ez még korábban be fog következni!

Az energiaitalok és a csipszek a legerősebb mérgek.(Azért erősek, mert nem lehet őket abbahagyni)

2018. jún. 5. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
"...portested is széthulland így igaz..."
2018. jún. 5. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Huhh, a hozzászólások... Igen, szénhidrát, fehérje, zsír, mégis mi mást vigyen be a szerencsétlen, alkoholt? :D Másból nem jön kalória, csak ebből a háromból... Sokféle vitamin és ásványi anyag is bemegy, nem tudom, mi ezzel a gond.

A növények és állatok mellett vannak gombák is... A chips jobbára növényi, hogy miért démonizálják, számomra érthetetlen. Nyilván nem azon kell élni, de növényi étel az is. Az energiaitalról pedig a leírásban szerepel, hogy ritkán van, szóval valószínűleg nem emiatt lesznek problémái a kérdezőnek.

2018. jún. 5. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, így kell változatosan táplálkozni.
2018. jún. 7. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!