Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nektek milyen természetes...

Nektek milyen természetes módszer vált be?

Figyelt kérdés

Nem akarok hashajtót bevenni de már negyedik napja nem volt szerencsém a wc-n... Tudtok valami otthoni módszert(gondolok itt ételek kombinálására) ennek a problémának az orvosolására?...

Köszi!

2018. máj. 30. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Minél több rostos dolog, zöldség, gyümölcs, zabkorpa joghurtba keverve, saláta olajos öntettel. Sokan a szilvalekvárra esküsznek, de van aki csak simán letol egy kanál olívaolajat...próbálkozni kell, mi válik be.

Ja, ami még fontos, rengeteg (3 liter) folyadék.

2018. máj. 30. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen, amikor sok fehér kenyeret ettem. De én is csak azt tudom mondani, mint az előző: egyél minél több rostot, zöldséget, gyümölcsöt. Nekem régen használt az is, ha egy evőkanálnyi olívaolajat, vagy kendermagolajat vettem be, de aztán megszokta a szervezetem és már nem.kell tőle kakilnom. De ha most elkezdesz ilyeneket enni, holnap, holnaputánra ki fog jönni. Én múltkor elmentem a gyógyszertárba Ricinusolajért, hogy hátha az használ, meg sosem próbáltam, de aztán mire hazaértem éreztem, hogy kell wcre mennem, így nem kellett bevennem. Mondjuk annyira nem is rajongtam az ötletért, mert azt olvastam, hogy nem túl kíméletes, én meg nem akartam a lelkemet is kif*sni. Valakinek az is beválik, ha eszik egy nagy kanál lekvart (szilva, barack) és iszik rá vizet. Vagy hallottam azt is, hogy legutolsó egyszerre fél liter vizet, az is megindítja.
2018. máj. 30. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Kúpot próbáltad már? Valamennyire az is segít, és nem okoz olyan felbolydulást a bélflórában mint a hashajtó teák. Valamint tudnám javasolni éhgyomorra a citromos fahéjas meleg vizet, de tehetsz bele c vitamin port is. MEg persze a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel.
2018. máj. 30. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb egy pohár natúr joghurtból v. kefírből és egy bögre aprómagvas gyümölcsből (pl. szamóca most pont kapható) készített turmix. És/vagy 1-2 teáskanál lenmag. Amíg nem jön meg a hatásuk, ne egyél lisztes ételeket.
2018. máj. 30. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Olivaolajat meg a lekvár+sok vizet megpróbálom!
2018. máj. 30. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!