Tejbotrány - most ez komoly, h mérgezhették a tejet a boltokban?
Figyelt kérdés
Most hallom a reggeli híradóban mi van. Az frankó, hogy aki hétvégén vett tejet az auchanban meg sparban az visszakapja a pénzt blokk nélkül is.
Én pont vettem 1 litert, meg is ittam mind, most várjam mikor dobom fel a pacskert? :) Ez nagyon jó..... Van még valaki életben rajtam kívül, aki hétvégén tejet ivott? :) Ássunk közös halógödröt vagy mi legyen?
Remélem ez csak valami idiótának az ötlete, hogy pénzhez jusson.
2018. máj. 15. 07:16
1/4 anonim válasza:
De jó, hogy évek óta nem iszok tejet. XD
Jó, mondjuk ennyi erővel a riadóztató azt is mondhatta volna, hogy mérget tett a növényi tejekbe.
2/4 anonim válasza:
Utána kellene olvasnod mi történt pontosan.Valaki megzsarolta az áruházakat,hogy ha nem kap egy bizonyos pénzösszeget,2-3 dobozba mérget fecskendez.Ezért most visszaveszik a dobozokat a biztonság kedvéért.
3/4 anonim válasza:
Ha lett volna benne valami, akkor már kijött volna rajtad. Én is vettem hét végén tejet, de zárt volt a kupakja és sehol nem szivárgott belőle a tej, sértetlen volt a doboz. Mindig megnézem, hogy nem ereszt-e valahol a tej.
4/4 anonim válasza:
Nem kell ahhoz belenyomnia egybe se, hogy tudjon zsarolni. Nem is tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!