Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak ha kialakulóban...

Mit csináljak ha kialakulóban van a bulémiám?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és sosem voltam drasztikusan kövér viszont már úgy 2 hónapja betegesen szeretnék fogyni. Elég depis vagyok mivel ezen kívül még van egy csomó problémám és a szüleimtől is a falra tudnék mászni. Van egy "betegségem" és igen, saját magamnak kellett ezt így megállapítani és egy év után végre sikerült titokban elmennem a háziorvosomhoz hogy kiderüljön mi ez. Igazából a nyakizmaim rángatóznak főleg nyugalmi állapotban és igazam volt mivel magnézium hiányos vagyok, ezt mondta az orvos is. Mondta hogy szedhetek magneb6ot és mellette ilyen nyugtató hatású Sedogelat tablettát. Na mindegy nem ez a lényeg csak ez is nagyon közre játszik mivel depis vagyok, nehezen barátkozom nem vagyok önmagam és nem ilyen életre vágyom. Barna bőrű barna hajú barna szemű lány vagyok és eléggé zsíros az arcbőröm emellett kerek a fejem és elég rövid a hajam bár nem fiús. 160cm-el 66 kg vagyok és mondhatni elég gázul nézek ki. Csúnya ragyás az arcom. Aknés a bőröm. Na és jött az ötlet hogy most számolni fogom a kalóriákat, vettem a kis tabletemet, minden nap feljegyeztem hogy mit eszem. Egészséges zabkását ettem reggelire, annyira nem szeretem de ettem egy csomó salátát, zöldséget, magvas teljes kiőrlésű kenyeret, müzliket, figyeltem a sportra is és párszor elmentem futni is. Ekkor nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Aztán rávettem a szüleimet hogy hadd járjak el úszni, nagyon egészséges és alakformáló sport. Kaptam is úszódresszet meg mellé egy úszósapkát aztán úgy jártam be úszni hogy azt sem tudtam hogyan kell. Nagyjából megtanultam a mellúszást de még most is parázom azért és sokszor ki kell mennem a vízből. Megkaptam a 7 napos bérletem de 2 alkalom után teljesen elment tőle a kedvem ugyanis mivel nem kaptam úszószemüveget nagyon megfájdult a nyakam mivel a vízből kifelé tartottam mint a 60 éves nagymamák. Na meg persze pont nagyon érzékeny a nyakam, rángatózik meg minden. Na szóval viszonylag sikerült fogynom mert suliban is kaptam a megjegyzéseket hogy kezdek fogyni. Aztán egy 2 hét múlva ment a Meki, nem számoltam a kalóriát, a sport kimaradt és a leadott kilók háromszorosát szedtem vissza. Előtte hánytattam magam szóval már akkor sem volt minden okés meg hát kisgyerek koromban is eléggé evés zavaros voltam. A szüleim mindent megadnak nekem és nem vagyok egy hülye lány mert nagyon jó tanuló voltam egészen idáig. 7.ben sulit váltottam azóta depizek és vele járt a falási rohamom is. Rájöttem hogy nem bírom egy hétnél tovább ezeket az egészséges életmódos szarokat mert úgyis a végén teli zabálom magam. Nem egyszer határoztam el magam hogy nem eszem csokit meg stb de mégis ettem. Nem bírom ki. Most is vissza szeretnék térni a hányáshoz, nem érdekel még az sem ha belehalok mert úgysem látom értelmét az életemnek. Anorexiás akarok lenni, nem akarok iskolába menni, nem akarok már barátokat sem és egész nap feküdnék kórházban csak hogy ne kelljen az osztálytársaimmal találkoznom és az ilyen undorító emberekkel. Ha valakinek van valami ötlete az kérem írjon ide vmit. Elolvasom.
2018. máj. 9. 19:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Hormonvizsgálatot csináltass!
2018. máj. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!