Mi a baj a Mizse ásványvízzel?
Figyelt kérdés
Többször hallottam már, hogy a Mizse az sz*r, "vegyél valami vizet. bármilyet, csak ne mizsét. " egy 2014-es cikket találtam, hogy a nébih kivont x palackot a forgalomból, mert valamilyen baktériumot találtak benne, de gondolom ezt orvosolták azóta, mert akkor nem lehetne még kapni. ? Mi a baj vele?2018. máj. 9. 14:24
2/5 A kérdező kommentje:
Na, de miért? Az érvek érdekelnének, hogy miért sz*r! Egyébként nem ezt szoktam venni, de azért szeretném tudni. :D
2018. máj. 9. 14:53
3/5 anonim válasza:
Ezt most hallom először. Mi pont azt szoktuk venni, szeretjük és nincs bajunk tőle.
4/5 anonim válasza:
Én is most hallom először. Mostanában már nem veszünk ásványvizet, de régen vettünk mizset.
5/5 anonim válasza:
Önjelölt foteltudósok megmondták a tutit. Semmi gond a mizsével sem. Olcsóbb, mert nem reklámozzák orrba-szájba, nem a coca-cola árulja, stb. Nyugodtan ihatod.
San Benedettoval is volt gond a közelmúltban, pár bacinál sokkal komolyabb, és az egy jóval nagyobb, olasz márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!