Nem tudok wczni 3 napja próbálkozom, de sajnos semmi. Ingerem sincs, viszont érzem, hogy meg van telve a belem Valakinek van erre egy bevált módszere?
Elég folyadékot iszol? Nem a kávé segít, hanem a tiszta víz. De ha most nagyon megrekedt benned, és még holnap sem sikerül kakilnod, akkor viszont muszáj lesz hashajtózni.
Aztán ha kitisztultál, minden reggel indíts egy fél liter tiszta vízzel.
1 liter folyadékot ittál egész nap?
Nekem van hogy 5-6-7 napig sincs semmi, úgyis megindul magától, én nem szoktam hashajtózni.
1 liternél többet kellene.Ilyen melegben inkább 3-at kellene naponta.
Igyál többet,meg lesz a hatása.
Napi 2-3 liter viz. Kavet felejtsd el van akinek szekrekedest okoz (masnak hasmenest).
Modszerek: igyal meg hirtelen legalabb fel liter vizet vagy tobbet ez valamikor reflexszeruen hasmenest valt ki.
- 2-3 evokanal olivaolaj lenyeled vagy
- sima joghurt es jo sok zabkorpa vagy buzakorpa vagy mas gabonapehely (jo sok rost) megeszed varsz (akar eheted egy teljes napig csak ezt a kombot)
- suru igazi szilvalelvar tobb evokanallal
De a sok-sok viz az minden esetben kell.
Talpasszirozas is segithet. Nezz neten talprefexologias kepet, mutatja hogy a talpaidon hol futnak a vastagbelek es a vegbel zonai, azokat alaposan masszirozd at, ugy hogy szinte fajjon. Ha nem akarsz bajlodni vele, akkor a teljes talpad masszirozd, erosen es labujjtol sarokfele haladva. Ha nem is hiszel benne lelalzit es meghozhatja az ihleted.
Soknsikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!