Miért fáj a hasam?
Lehet, hogy túl zsíros volt, vagy előtte terhelted le a gyomrodat valamivel.
Én egyszer egy másodikhoz (krumpli, rizs, különböző húsok; meg joghurtból készített saláta) na, ezek a kombók megfeküdték a gyomromat, és utána napokig nem bírtam zsírosat meg nehezet enni. Jó volt, és annyit ettem, amennyi jólesett. Előtte sose volt még ilyen; gondoltam, hogy attól lehetett; hogy anya kivételesen a zöldségmixet nem tejföllel, hanem joghurttal csinálta, és az úgy az egész egybe már sok volt a gyomromnak.
Igyál ilyen gyümölcsleveket ilyenkor, meg tejet; mert azok meghajtanak. Utána is másnap ilyen dolgokat lenne praktikus enned; ami csúszik, nade nem mindent összedobálva; hanem jó lenne talán egyszerre egyfélét: lekvár, tejföl, joghurt; ilyen egyszerű maszatos tészta; gyümölcsök, azok is a jóó lédúsak minél jobban meghajtanak; esetleg savanyúságok pl káposzta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!