Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet a csemege uborkától?...

Lehet a csemege uborkától? (Alul bővebben.! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hétvégén megettem két üveg csemege uborkát, ma viszont a munkahelyemen kissé meglepődtem/megijedtem. A barna székleten zöld színű (mocsárzöld) trutyi volt. Lehetséges, hogy sok volt az uborka az epémnek? Bocsi, kicsit gusztustalan, de muszáj megkérdeznem. Máskor nem igen eszem csemege uborkát, más tünetem/panaszom nincs, mást nem vettem észre. Előre isköszi a válaszokat!

2018. ápr. 16. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Tehát az állaga inkább folyékony volt mint szilárd?

Az uborkától nekem ilyen még nem volt. vidéken laksz?

2018. ápr. 16. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Megettél közel egy kiló csemegeuborkát, aminek köztudottan héja és húsa is zöld.

Az egész nem fog felszívódni, akkor pedig miért furcsa, ha zölden távozik?

Az epének mi köze a zsírt nyomokban sem tartalmazó uborka megemésztéséhez?

2018. ápr. 16. 16:50
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Mi köze a vidéki életnek ehhez? Ha panelba laknék, akkor mire fognád? :D Nem, maga a széklet rendes barna szilárd, megszokott volt. A barna székleten volt rajta ez a mocsárzöld trutymó.

2. Honnan tudjam, fogalmam sincs, nem vagyok orvos. :/

2018. ápr. 16. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocsi #2, hogy beleszólok, de ha utánaolvasol az epekímélő étrendnek, láthatod, hogy egyes zöldségfélék, pl. a nyers uborka fogyasztása nem ajánlott. Van benne valami olyan anyag, ami nem előnyös azok számára, akiknek gond van az epéjével.

Kérdező, ha egészséges vagy, akkor lehet, hogy csak az volt a gond, hogy nagyon sokat ettél belőle, és nem tudtad mindet rendesen megemészteni. Bár nem írtad, mekkora volt a 2 üveg...

2018. ápr. 17. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a 3. válaszolónak is.

Az üveg mérete hagyományos (boltban kapható savanyúságos üveg) volt. Tehát ne 5 literesre gondolj pld. :D

2018. ápr. 18. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!