Lehet a csemege uborkától? (Alul bővebben.! )
Sziasztok!
A hétvégén megettem két üveg csemege uborkát, ma viszont a munkahelyemen kissé meglepődtem/megijedtem. A barna székleten zöld színű (mocsárzöld) trutyi volt. Lehetséges, hogy sok volt az uborka az epémnek? Bocsi, kicsit gusztustalan, de muszáj megkérdeznem. Máskor nem igen eszem csemege uborkát, más tünetem/panaszom nincs, mást nem vettem észre. Előre isköszi a válaszokat!
Tehát az állaga inkább folyékony volt mint szilárd?
Az uborkától nekem ilyen még nem volt. vidéken laksz?
Megettél közel egy kiló csemegeuborkát, aminek köztudottan héja és húsa is zöld.
Az egész nem fog felszívódni, akkor pedig miért furcsa, ha zölden távozik?
Az epének mi köze a zsírt nyomokban sem tartalmazó uborka megemésztéséhez?
1. Mi köze a vidéki életnek ehhez? Ha panelba laknék, akkor mire fognád? :D Nem, maga a széklet rendes barna szilárd, megszokott volt. A barna székleten volt rajta ez a mocsárzöld trutymó.
2. Honnan tudjam, fogalmam sincs, nem vagyok orvos. :/
Bocsi #2, hogy beleszólok, de ha utánaolvasol az epekímélő étrendnek, láthatod, hogy egyes zöldségfélék, pl. a nyers uborka fogyasztása nem ajánlott. Van benne valami olyan anyag, ami nem előnyös azok számára, akiknek gond van az epéjével.
Kérdező, ha egészséges vagy, akkor lehet, hogy csak az volt a gond, hogy nagyon sokat ettél belőle, és nem tudtad mindet rendesen megemészteni. Bár nem írtad, mekkora volt a 2 üveg...
Köszönöm szépen a 3. válaszolónak is.
Az üveg mérete hagyományos (boltban kapható savanyúságos üveg) volt. Tehát ne 5 literesre gondolj pld. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!