Cukor, tojás, banán, tej/tejföl/yoghurt, ezektől tudok hízni?
Ha ezeket összeturmixolom akkor tudok hízni? és kb mennyit érdemes belőle naponta inni, és mennyi idő múlva látszik meg?
Van itthon egy kondigépem ami jó lábra, vállra, karra, stb.. és ez mellé szeretnék valami plusz tömeget felszedni, jelenleg 178cm és 58KG vagyok, amit szeptemberre szeretnék "sokszorosítani" amennyire csak lehet, szóval plusz kilók, de nem igazán zsír hanem inkább izom formájában.
Nem a szálkásítás a fontos nekem mert akkor inkább csak kondiznék, futnék stb... hanem inkább megemberesedni, szeretnék... test tömeg növelés izomzat formájában.
De azért nem is akarok akkora lenni, hogy az ajtón ne férjek be, csak egy átlagos "sportos"-nak mondható testalkat ami bejön a csajoknak :D
Na most...
Cukor: Ez főleg hízásra alkalmas, NE akarj hízni, én se tudok de nem is baj, ki a fene akar zsírt magára? Szerintem senki...
Tojás: Kiváló fehérjeforrás
banán: Hát ettől kib@szottul lehet HÍZNI AKI KÉPES RÁ, főleg turmixolva...
tejtermékek: azokban is van fehérje, ajánlom őket mindenképp
A legjobb lenne, ha elmennél tömeget növelni kondiba, és összeállítanál egy ehhez való étrendet (lehetőleg fehérjedúsat), plusz vennél tömegnövelőt, de inkább a fehéreport abba több a fehérje ajánlom én is azt vettem, a legjobb az, ha izmosítasz
Szerény véleményem szerint ezek az otthon összeturmixolt házi dolgoktól annyira nem lehet erősödni... Persze ha nincs keret tömegnövelő porra, akkor a semminél jobb
Amúgy olvasd el az alábbi kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__911411-..
Én vagyok a 46%-os válaszadó, ahol ezt látod, azokat a válaszokat én irtam, olvasd el az összeset, jó tanácsok.
üdv
A bringa kardió edzés attól csak fogy az ember...
Általában így szoktál:
Reggel egyél annyit mint egy király, délben mint egy polgár, este mint egy koldus.
Egyszerre kevés de napi több étkezést tarts.
Edz sokat. Edzés előtt szénhidrátot egyél (ezt égeted), edzés után fehérjét (ez szépen beépül izomként)
sovány hús (minőségi csirke mell), tojás, joghurt, tejföl, tej, sajt, teljes kiőrlésű tönköly, amarnat - ezek mind remek fehérje források.
Ezzel valódi tömegnövelést tudsz elérni, hús lesz rajtad és nem háj - mert gondolom ez a cél.
ajánlom figyelmedbe: body.builder.hu-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!